NEW modern technology - activating autologous own stem cells and replacing the damaged cells

News

Here you can read all news about stem cells.

Learn More

Diseases that we treat

Multiple Sclerosis / Meningoencephalitis treatment for Finnish patient

Client: Salomea

Country: Finland

Hei, minun nimeni on Salomea ja olen Suomesta, kuten puheesta kuuluu ja olen 46 vuotta. Matkustin vuonna 1998 Malissa ja sairastuin siellä ja asia korjautui pikkuhiljaa ja vuonna 2002 mulla rupesi tulemaan erilaisia neurologisia ongelmia ja mä sain Suomessa MS diagnoosin ja krooninen aivotulehdus diagnoosin ja jotain muuta. Ja hoidettiin hyvin, mutta pikkuhiljaa kuntoni rupesi huononemaan. Päätin sitten tehdä asialle jotain ja kuulin kantasolun hoidosta ja löysin sitten Swiss Medican ja päätin tulla keskustelun jälkeen potilaaksi ja hoito on kestänyt 12 päivää ja huomaa eron kyllä ihan hyvin hoidon alusta ja hoidon lopussa, eli mulla on tällainen yleinen jaksaminen parantunut ja käsien ja jalkojen välinen koordinaatio parantunut. Yleisesti ottaen jaksaminen on parantunut.

Se on niin hieno ja suuri asia ja keskittymiskyky on ihan eri luokkaa. Ja sitten päässä ei ole koko aika sellaista epämääräistä tahmeata kuuromaista oloa. Ja henkilökunta täällä on todella mukavaa ja yrittää kaikkensa, että potilas viihtyy ja lääkärit hoitaa koko potilasta eikä vaan kasaa erilaisia oireita.

Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille, joilla on kummallisia oireita ja vaikka MS tauti tulemaan tänne ja antamaan kantasoluille mahdollisuuden. Minä olen ainakin hyvin tyytyväinen, että tulin tänne näin. Kiitoksia, Spasiba

True stories after stem cells treatment

Patient's results of treatment
at Swiss Medica

Parkinson's disease
Autism
Lyme disease
Dementia
Multiple Sclerosis
Osteoarthritis
Diabetes type 2
Alzheimer
Kidney Disease

And what results can you get from stem cell treatment?

Fill out the form to discuss the disease and treatment options with an expert! You'll be contacted by our Medical Advisor who will collect information (medical reports, etc.) for the doctor and answer your basic questions:

1. Whether stem cell therapy will be effective in your specific case.

2. What the treatment involves.

3. How much does it cost.

CONTACT
your Medical Advisor
Please fill in all required fields.

About Swiss Medica clinic

Our primary task is to make your own cells treat your own body. We use advanced technology to activate mesenchymal stem cells derived from adipose tissue, bone marrow, etc. Donated cells can also be used. Introduced to the patient’s body, these cells help to regenerate damaged tissue. Symptoms become less obvious and/or disappear.

Follow Us

Disclaimer

*Patient feedback, articles and testimonials provided on this site are for informational purposes only and should not be considered as a guaranteed result for every case of illness. The treatment result depends on the disease, patient’s condition, number of treatment procedures, etc.

All form fields are required.