NEW modern technology - activating autologous own stem cells and replacing the damaged cells

News

Here you can read all news about stem cells.

Learn More

Diseases that we treat Media about us MS case studies Stem cells research Statistical report New modern technology

Multiple Sclerosis / Meningoencephalitis treatment for Finnish patient

Client: Salomea

Country: Finland

Hei, minun nimeni on Salomea ja olen Suomesta, kuten puheesta kuuluu ja olen 46 vuotta. Matkustin vuonna 1998 Malissa ja sairastuin siellä ja asia korjautui pikkuhiljaa ja vuonna 2002 mulla rupesi tulemaan erilaisia neurologisia ongelmia ja mä sain Suomessa MS diagnoosin ja krooninen aivotulehdus diagnoosin ja jotain muuta. Ja hoidettiin hyvin, mutta pikkuhiljaa kuntoni rupesi huononemaan. Päätin sitten tehdä asialle jotain ja kuulin kantasolun hoidosta ja löysin sitten Swiss Medican ja päätin tulla keskustelun jälkeen potilaaksi ja hoito on kestänyt 12 päivää ja huomaa eron kyllä ihan hyvin hoidon alusta ja hoidon lopussa, eli mulla on tällainen yleinen jaksaminen parantunut ja käsien ja jalkojen välinen koordinaatio parantunut. Yleisesti ottaen jaksaminen on parantunut.

Se on niin hieno ja suuri asia ja keskittymiskyky on ihan eri luokkaa. Ja sitten päässä ei ole koko aika sellaista epämääräistä tahmeata kuuromaista oloa. Ja henkilökunta täällä on todella mukavaa ja yrittää kaikkensa, että potilas viihtyy ja lääkärit hoitaa koko potilasta eikä vaan kasaa erilaisia oireita.

Suosittelen kyllä lämpimästi kaikille, joilla on kummallisia oireita ja vaikka MS tauti tulemaan tänne ja antamaan kantasoluille mahdollisuuden. Minä olen ainakin hyvin tyytyväinen, että tulin tänne näin. Kiitoksia, Spasiba

True stories after stem cells treatment

Testimonials

What they say about us

All form fields are required.